Online FX voor kleine ondernemingen

We kunnen u helpen tijd te besparen op het beheer van uw betalingen, zodat u meer tijd kunt besteden aan het laten groeien van uw bedrijf. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt: betalingen uitvoeren wanneer het u past, zonder naar de bank te moeten gaan en zonder onnodige kosten.

Gemakkelijke bank-naar-bank-overboekingen

Boek bedragen direct van uw rekening over naar hun rekening, gemakkelijk en eenvoudig, er zijn meer dan 130 valuta's beschikbaar.

Transparante tarieven

Profiteer van realtime wisselkoersen. Met ons programma 'Quick Quote' kunt u op elk moment de meest recente wisselkoersen zien. Al onze tarieven worden bekend gemaakt voordat u een transactie boekt.

Zichtbare betalingsstatus

Nooit meer onzekerheid dankzij een transparante voortgang van uw betaling, te volgen vanachter uw computer. De begunstigden ontvangen per e-mail bericht zodra de betaling is uitgevoerd, en u hebt op elk moment toegang tot de volledige betalingsgeschiedenis.

Toegewijde klantenservice

U kunt 5 dagen per week telefonisch contact opnemen met onze klantenservicemedewerkers als u vragen hebt over uw rekening, het verzenden van een betaling of de voortgang van een overboeking.